Familie & vrienden

Maak tijd voor elkaar, wij zorgen voor de rest...

Ontsnap aan de sleur van alledag en geniet met de hele familie of vriendengroep van een ontspannen weekendje Ardennen. Door de informele sfeer en de rustige ligging is ons hotel buitengewoon geschikt voor een kort verblijf voor groepen tot 30 personen.

Wij combineren de gezelligheid van een luxe vakantiehuis met onze hotelservice. Zo bent u bij ons verlost van de vele praktische beslommeringen die een groepsuitstap met zich meebrengt en kan iedereen optimaal genieten van de tijd samen.

Een plek voor levensgenieters!

Boek onze accommodatie en maak uw familiefeest, reünie of clubuitstap tot een succes voor jong en oud. Overdag gaat u op pad in onze prachtige natuur, bij thuiskomst is de sauna warm en wacht een lekker drankje. ´s Avonds schuift u met zijn allen aan voor een smakelijk diner en dan is het tijd voor vrolijke verhalen bij het knapperende vuur!

Verrassend voordelig

In ons aantrekkelijke groepstarief zitten alle hotelfaciliteiten inbegrepen: logies met ontbijt, energiekosten, alle taksen en belastingen, dagelijkse kamerdienst, eindschoonmaak, bed- en badlinnen, wellness, speeltuin, voetbalplein, fietsenkelder,... Onze gastvrijheid krijgt u er gratis bij!