Uw tweede thuis!

Wat het meest opvalt aan ons vakantiehuis is de ongedwongen sfeer. Er is een gezellige verblijfsruimte, een professionele keuken en alle kamers zijn sfeervol ingericht en hebben comfortabele eenpersoonsbedden.

Er is plaats voor 30 gasten. Er zijn 5 kamers met eigen badkamer (3 tweepersoonskamers en 2 vierpersoonskamers) en 5 kamers voor 2 tot 5 personen die gebruik maken van de gemeenschappelijke badkamer op de verdieping. Huisdieren zijn niet toegestaan en het hele huis is rookvrij.

De verblijfsruimte is het centraal punt in huis. Er is plaats genoeg voor iedereen aan de lange tafel en in de knusse zithoek bij het haardvuur. U kunt er tv kijken, spelletjes spelen of lekker kletsen bij een glaasje wijn. Voor pure wellnessbeleving kunt u terecht in de infraroodcabine, de houtgestookte hottub en buitensauna. Verder zijn er een zonnig terras met loungebanken en een Weber-gasbarbecue zodat ook in de winter kan worden gegrilld. En wie energie over heeft kan zich uitleven in de speeltuin en op het sportveldje.

Groepen welkom!

Onze accommodatie is buitengewoon geschikt voor groepen tot 30 personen. In de verblijfsruimte is plaats voor evaluaties van trainingen of een gezellig samenzijn. De rustige ligging verzekert privacy en een prima nachtrust. Niet voor niets zijn de diverse wielerselecties van de Nederlandse wielerbond al 15 jaar bij ons te gast!

Het zuiden van de Oostkantons is een paradijs voor buitensporters. Ons vakantiehuis staat in het middelpunt van een groot netwerk met uitgepijlde routes voor wandelaars, mountainbikers, wielrenners en motorrijders. We voorzien u graag van kant-en-klare routes en goed kaartmateriaal.

Ook teambuilding op deze groene locatie is meer dan zo maar een bedrijfsuitje. Om een winnend team te creëren moet u niet alleen juiste mensen bij elkaar brengen, u moet ze ook goed en gemotiveerd laten samenwerken. In een mix van avontuurlijke buitensportbeoefening, uitdagende indooractiviteiten en creatieve vergadersessies kunt u hier werken aan teamgeest en organisatiestructuur.

Lekker, vers en gezond eten. Met liefde gemaakt!

In de Lanterfanter kan iedereen die van koken houdt zijn hart ophalen. In de ruime professionele keuken is alle apparatuur aanwezig om uitgebreid te koken. En zowel in de zomer als in de winter kunt u een grillparty organiseren op het terras. Daar bevindt zich een grote Weber-gasbarbecue.

Om u tijd te sparen kunt u opteren voor extra services zoals traiteurdienst, broodjesservice, ...

Enkele praktische adressen in ons dorp:

  • Brot- und Tee-Ecke Keller Schönberg: dag vooraf broodbestelling doorgeven voor 17 uur op tel 080/548077 (maandag gesloten)
  • Hotel - Café - Restaurant & Traiteur Zum Burghof Schönberg: tel 080/399877, ook specifieke maaltijden voor sporters mogelijk (maandag gesloten)
  • Hoppershop Schönberg tel 080/338033: kleine supermarkt (dinsdag gesloten)

Natuurvriendelijk

Om onze mooie natuur zo weinig mogelijk te belasten hebben we vele milieuvriendelijke aanpassingen doorgevoerd: zo wordt het warm water geleverd via zonne-energie, gebruiken we groene stroom en letten we constant op energie- en waterverbruik. Via een eigen zuiveringsinstallatie zuiveren we al ons afvalwater op biologische wijze. Afval wordt gescheiden verzameld en gerecycled en voor het onderhoud worden enkel ecologische producten gebruikt. Voor ons duurzaam beleid zijn we voor het vierde jaar onderscheiden met het eco-label ´Groene Sleutel'.