Zakelijk

Teambuilding

Teambuilding om de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen of gewoon om iets leuks te doen met elkaar. Dan bent u bij ons aan het goede adres. In een mix van buitensportbeoefening, indooractiviteiten en creatieve vergadersessies kunt u hier werken aan teamgeest en organisatiestructuur. We stellen u vrijblijvend een programma op maat voor.

Vergaderlocatie

Even afgesloten zijn van de dagelijkse drukte op de werkplek geeft ruimte voor creativiteit en het opdoen van nieuwe ideeën. De informele sfeer samen met de perfecte verzorging en de groene ligging maken van onze kleinschalige locatie een ideaal onderkomen voor bedrijfstrainingen, cursussen en vergaderingen. De wondermooie omgeving zorgt ervoor dat u op tijd een frisse neus haalt!

Mogelijke aktiviteiten

Oriënteringstocht

Gewapend met een stafkaart, foto´s en kompas maakt u een prachtige tocht in de omliggende bossen, op zoek naar 12 oriënteringsposten. De oriëntatie eist goede vaardigheden om een gedetailleerde kaart te kunnen lezen, de beste weg te kiezen tussen de controles, zijn weg te vinden langs moeilijke wegen en zich snel te verplaatsen.

Sneeuwschoenlopen

Als er een wit tapijt ligt, liggen de sneeuwschoenen op u te wachten in Schönberg. Deze wintersport is voor iedereen geschikt en de tijdsduur kan worden aangepast aan uw programma. U kunt kiezen voor een bewegwijzerde tocht vanaf de Lanterfanter of u gaat met een gids op avontuur.

Eastbelgium Fun&Kartcenter

In dit moderne indooractiviteitencenter van 6000m2 in Grüfflingen vindt u zeker een activiteit die uw groep aanspreekt. Naast een super kartbaan zijn er bowlingbanen, lasergame, virtuele schietbaan, sumoworstelen, funboxing, rodeo-riding,...

Escaperoom Malmedy

Spannende uitdaging in groepsverband: 1 team, 1 escaproom, 1 uur om te ontsnappen!

Vita-programma

In het sport- en vrijetijdscentrum Worriken aan het meer van Bütgenbach (op 18 km) wordt een 3 uur durend Vita-programma aangeboden met verschillende activiteiten: kanovaren, avonturenparcours, boogschieten en kayakken.