faciliteiten voor sporters

Ruime fietskelder

In de ruime fietsenkelder is plaats voor 30 fietsen. Daar vindt u ook de sleutelplek, reparatiemateriaal en fietspompen. U kunt deze kelder hermetisch afsluiten.

Droogkamer

Ongeacht het weer, wil toch iedereen de dag beginnen met droge schoenen, helmen en kledij. Daarvoor kunt u terecht in onze functionele droogruimte. U vindt er ook een wasmachine en wasdroger.

Bikewash en sleutelplek

Ook het onderhoud van de fiets loopt gesmeerd: eerst grondig afspoelen in de bikewash en daarna het fijnere werk op de standaard. Zo is poetsen geen straf meer.

Goede nachtrust verzekerd

In 1980 sprak Joop Zoetemelk de legendarische woorden: “De Tour win je in bed”. De winnaar van de Tour de France van dat jaar was hiermee een van de eerste sporters die het belang van een goede nachtrust benadrukte. In de Lanterfanter hechten we veel belang aan optimale slaapomstandigheden. Zo zorgen de comfortabele bedden, de frisse boslucht en de absolute rust ervoor dat u´s ochtends fit ontwaakt.

Eigen routes en MTB-gidsen

Download uw routes
Bekijk de routes op onze routeplanner en u vindt gegarandeerd één naar uw wensen. Er zijn routes voor wandelaars, motorrijders, wielrenners, mountainbikers, nordic walkingfans, sneeuwschoenlopers,... U kunt de routes gemakkelijk downloaden op uw gps-toestel of op uw smartphone via de gratis Routeyou App

Routes bekijken

Eigen gidsen
Verkiest u echter dat er een gids mee gaat op uw tocht, dan kan dit ook. Diverse gidsen kennen de omgeving als hun broekzak en nemen u graag mee op avontuur! Ook voor een mtb-clinic hebben we de nodige expertise in huis: de oudste zoon is mtb-trainer en de jongste is wedstrijdfietser bij het UCI Team BH Wallonie. Als onze zonen niet beschikbaar zijn, kunnen we de gidsen van EA Biking adviseren.

Wellness

Sauna

Een sauna is gezond voor hart- en bloedvaten en zeer bevorderlijk voor het lichamelijke afweersysteem. Tevens zorgt de warmte ervoor dat vermoeide, vastzittende en verzuurde spieren makkelijker en sneller herstellen. Onze buitensauna bevindt zich in een kleine Finse kota en de kachel wordt met hout gestookt. In deze scandinavische sauna kunt u helemaal tot rust komen, afkoelen na de saunasessie kan buiten onder de sterren!

Infrarood-cabine

Voor wie niet tegen de hitte van de sauna kan, is de infraroodcabine een optie. De warmte van de infrarode lampen dringt diep in de huid en heeft een helende werking op spieren en gewrichten.

Hottub

Achter het huis staat een groot houten buitenbad dat ruimte biedt voor 8 personen. Dit authentieke Finse bad wordt met hout gestookt tot 38 - 40 graden. Hier worden de beste ideeën geboren, het koudste bier gedronken en heel erg genoten van het goede gezelschap! Puur natuur wellness!